Stan: Zagreb (Črnomerec), 55.00 m2, novogradnja (prodaja)

157.833EUR

Zagreb, Črnomerec, Črnomerec, Grad Zagreb

Izdvojeno
Tip nekretnine: Stanovi
2 Spavaće sobe 1 kupatila

Opis

Projekt Črnomerec smješten je nadomak Ilice u sjeverozapadnom dijelu grada.
Črnomerec odlikuje odlična prometna povezanost, a posjeduje i sve što Vam je potrebno za lagodan život (vrtići, osnovne i srednje škole, parkovi, park šume, tržnica, zdravstvene ustanove, trgovine).
Samo nekoliko minuta pješice dijeli Vas od Zagrebačke škole ekonomije i managementa, te nekoliko drugih učilišta i sveučilišta. Mikrolokaciju projekta krasi blizina Ilice i svih sadržaja povezanih s tom žilom kucavicom grada Zagreba, a zeleni pojas ispred objekta osigurava Vam odvojenost od gradske vreve.

U neposrednoj blizini objekta Črnomerec nalazi se niz ključnih sadržaja koji budućim stanarima olakšavaju i obogaćuju svakodnevnicu.
350 m do Ilice
10 m do pekarnica, trgovina
20 autobusnih linija
4 tramvajske linije
400 m do vrtića
600 m do dvije osnovne škole
800 m do sveučilišta
600 m do tržnice

Objekt Črnomerec je poluugrađeni objekt s 9 stanova na pet etaža koje su međusobno povezane liftom i širokim stubištem. Kupci stanova mogu odabrati između 4 parkirna mjesta i 6 garaža. Pristup zgradi vozilom moguć je s dvije strane, a to će budućim stanarima olakšati useljenje i obavljanje svakodnevnih obveza. Sama konstrukcija zgrade je armirano betonska, te smo kod projektiranja poseban naglasak stavili na protupotresnu zaštitu (zgrada je projektirana na potresno ubrzanje od 0.25 g na povratno razdoblje 475 godina).

Materijale za izgradnju i opremanje stanova pažljivo smo birali pazeći na kvalitetu, estetiku i funkcionalnost. Veliki prozori osiguravaju obilje prirodnog svjetla u stanovima stvarajući moderan i ugodan ambijent za život. Projekt Črnomerec pružit će Vam sigurnost i komfor – dom koji nudi više.

Svi stanovi će biti opremljeni velikoformatnim gress pločicama, kvalitetnim višeslojnim hrastovim parketom velikih dimenzija, filtrima vode, podnim grijanjem, Grohe armaturama i ugradbenim vodokotlićima, sanitarijama renomiranih proizvođača (Laufen, Geberit, Ideal, Grohe i sl.), vrlo visokim sobnim vratima rađenim po narudžbi, te detektorima dima/CO. Protuprovalna vrata opremljena su master key sistemom – isti ključ otključava vrata stana, ulaz u zgradu, podrum, garažu, a sistem video portafona povezan je s Vašim mobitelom, tako da u svakom trenutku znate tko je pred vratima.

Ovim projektom željeli smo Vam osigurati dašak luksuza u svakodnevnom životu i lakoću življenja stoga će svi stanovi biti opremljeni jednim prekidačem za isključivanje svih svjetala u stanu i spuštanje roleta, roletama na elektro podizače i mnogim drugim posebnostima koje će Vaš stan istaknuti od drugih. Po želji kupca moguće je postojeći sustav proširiti centralnim usisavačem ili automatizacijom (pametna kuća). Vrhunska toplinska i zvučna izolacija već predstavljaju standard koji uključuje RAL ugradnju prozora, izolaciju od grafitnog stiropora, bešumne cijevi i mnoga druga moderna rješenja koja Vam jamče mir u stanu i uštedu energije. Podove spremišta i garaža izradit ćemo u modernoj tehnici epoxya, a parkirna mjesta bit će opremljena pripremom za punjenje električnih automobila. Uvijek podižući ljestvicu odlučili smo da će svi budući projekti biti opremljeni ovom značajkom.

Cilj nam je ostvariti Vaše snove pa će kupci u ranoj fazi izgradnje moći dodatno personalizirati svoj dom, prilagoditi ga individualnim potrebama pa tako mogu, primjerice, odabrati veći broj priključaka klima jedinica u stanu.

Odabirom vrhunskih projektanata i materijala, kvalitetom izgradnje i uređenjem kupcima smo osigurali funkcionalna i estetski privlačna rješenja, a sve u skladu s našom niti vodiljom – trajno zadovoljan kupac je sretan kupac.
Preostali stanovi su 55,38 m2, 73,20 m2, 77,38 m2, 138,75. Cijena 2850 EUR-a/m2
Predviđen završetak 2 mjesec 2022.god.

Dobrodošli u svoj novi dom nadomak centra – projekt Črnomerec !

  • Broj soba: 2
  • Stambena površina: 55
  • Broj parkirnih mjesta: 1
  • Godina izgradnje: 2021
  • Sustav grijanja: Centralno plinsko podno grijanje
Copyright © 2020 Agencija Stan | Web razvoj PRIMO-STUDIO.hr